Pluche Knuffels Laten Maken

This post is also available in: nlNederlands enEnglish (Engels)

Alle pluche karakters, pluche poppen, pluche dieren, pluche kussens, pluche ballen

Welkom! bij Progimpex, de knuffel fabrikant.

© Knuffels laten maken Progimpex
De aantrekkelijkste pluche knuffels

Progimpex produceert de aantrekkelijkste Pluche Knuffels en Merchandise voor Kids (Kids&Adults in Retail kwaliteit). Van karakterontwerp tot pluche knuffels in onze eigen fabriek, van 3D Sportfles tot handig zwem-gym zakje en zelfs met een prachtige strandhanddoek. Maatwerk is ons vak.

Zelf pluche knuffels laten maken?

Wil je zelf PLUCHE KNUFFELS laten maken volgens uw tekening (mascotte) of logo?  Dat kan bij Progimpex.  Wij hebben 20 jaar ervaring in custom made producties van pluche knuffels (kwaliteit geschikt voor retail). Met deze unieke en lange ervaring in de branche kunnen we gepassioneerd en heel precies dát pluche product gaan produceren dat je nodig hebt.  Onze fabriek bevindt zich in China.  We hebben een eigen kantoor en een eigen in-house sample room in China. Wij produceren altijd de juiste mix tussen Feel&Look.

Concept en prototype

Samen ontwikkelen we het concept voor het prototype.  Wij transformeren uw idee of ontwerp tot een superzachte pluche knuffel.  Gespecialiseerd in kwaliteitsvolle pluche knuffels, zorgen wij voor de juiste Feel & Look.

Het plezier dat de consument ervaart om er mee te spelen, de pluche knuffel vast te houden en Plush Stuffed Toys -the – Care & Love – te verzamelen is de mooiste bevestiging van ons werk.

Gepassioneerde kennis

Van begin tot einde werken wij zeer gepassioneerd aan uw pluche project om elk stuk speelgoed uniek te maken voor de consument, voor u en voor ons.

Prototyping, wij vinden het zelf de leukste factor in het productie proces.  Het is altijd een stralend moment als de pluche knuffel tot leven komt.  De conversie van 2D naar 3D is een kunst en dat eerste beeld van de pluche knuffel geeft onze klanten altijd een tevreden gevoel.

Het eerste sample

Prototypes kunnen we al in 3 dagen (tot 7 dagen) maken dankzij onze eigen ontwerpers.  We hebben een kantoor in Brussel zodat we een vlotte interactie tussen Brussel en Shanghai kunnen garanderen.

PERFECT IN PLUCHE KNUFFELS – KWALITEIT – ETHISCH VERANTWOORD

This post is also available in: nlNederlands enEnglish (Engels)