Zelf Pluche Knuffels Laten Maken

This post is also available in: nlNederlands enEnglish (Engels)

Progimpex Pluche Knuffels Maken en Kids Merchandise

You Press The Dream, We Do The Rest

Progimpex is een sterke aanbieder van creatieve pluche knuffels en retail merchandise. (Kids&Adults)
We zijn vooral gekend voor onze custom made producties van kwalitatieve pluche knuffels, kids merchandise en thema gadgets.

20jaar ervaring

In 20 jaar hebben we onze eigen productiefaciliteit en onze interne kwaliteitscontroles en productieopvolging gefinetuned.
Vanuit Brussel sturen we ons team in China aan en hebben we een sterke band opgebouwd met onze vaste productiepartners en toeleveranciers.

Wij zijn gevestigd in Brussel & in Shanghai

Met kantoren in België én onze fabriek in China leveren we een unieke en extra service.  We zitten midden in de productielocatie en kunnen direct inspelen op trends&nieuwigheden. Bovendien hebben we ook een eigen kantoor en een eigen in-house sample room in China. Dat levert een doorgedreven samenwerking op voor de klant tussen ons Belgisch team en onze eigen designers in China. We kunnen dan ook met een ongekende snelheid gaan samplen binnen 3-7 dagen waarbij ons eigen QC ter plaatse elke productie van nabij opvolgt.

Top kwaliteit en betaalbare prijzen

Wij garanderen daardoor altijd top-kwaliteit en lage prijzen in verhouding, maar ook een tijdsbesparing in het gehele productieproces. De eigen QC’s zorgen er dan weer voor dat je bij levering gerust kan zijn over de geboden kwaliteit en dat de pluche knuffels altijd de nodige certificaten bezitten.

This post is also available in: nlNederlands enEnglish (Engels)